Contact  |  Mobiel : 06-50670645 |  Fax: 0546-864456 |    Winkelwagen  | 
banner

BetaalmiddelenBij Haselhoff Bandenservice kunt u op verschillende manieren betalen. In veel gevallen wordt de betaling verwerkt door Multisafepay, specialist in online betaaloplossingen.

Prijzen

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW, maar exclusief montage en 1.57 euro verwijderingsbijdrage per band. Dat is wettelijk verplicht in verband met de recycling autobanden.Met iDeal kunt u uw bestelling direct afrekenen. Voordeel hiervan is dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen. De kosten voor Ideal zijn 0 euro.Pinnen

Als u uw producten ophaalt bij de afhaalbalie kunt u betalen met uw pinpas.

Creditcard

Vanwege de hoge kosten, welke uiteindelijk toch in de kostprijs van de banden moet worden berekend, hebben we ervoor gekozen om geen creditcardbetaling te accepteren.

Rembours

Indien u kiest voor de betaalmethode rembours dan dient u het volledige factuurbedrag contant te betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket(en).

Houdt u er rekening mee dat de DPD op zaterdagen geen rembourspakketten bezorgt.

Let op, alleen klanten met een Nederlands afleveradres kunnen gebruik maken van deze betaalmethode.

Vooruitbetalen

Als u voor de optie vooruitbetalen kiest krijgt u in de bevestigingmail van uw bestelling, instructies voor de betaling. Zodra wij zien dat dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven nemen wij uw bestelling in behandeling.

Kopen op rekening

Zakelijke klanten kunnen kopen op rekening. Om hiervan gebruik te maken kunt u een zakelijk account aanmaken.